Dagur fjölmiðlafrelsisins

Forseti og aðalritari WACC – World Association for Christin Communication skrifuðu opið bréf í tilefni af Degi fjölmiðlafrelsisins 2012:

On World Press Freedom Day 2012, as we celebrate the advancements made towards press freedom around the world, we urge media practitioners – professional and citizen journalists – collectively to find common ground in efforts to agree on professional standards and codes to guide the practice of journalism. An international code of ethics for citizen journalism would provide a much needed framework for new voices working to transform societies.

Blaðamenn hafa siðareglur. Myndu siðareglur fyrir okkur hin sem rekum okkar eigin fjölmiðla ekki gera gagn líka?

Leave a comment

Netfang þitt verður ekki birt. Nauðsynlegir reitir eru merktir *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.